WELKOM · BEELDHOUWEN · NIEUWS · CONTACT
 
 

WELKOM

 

Tuin ‘Wuivende Aren’ ligt in de buurtschap Barwoutswaarder aan de Oude Rijn in de gemeente Woerden. De tuin is een harmonieus lijnenspel van borders, gazon, paden, bomen, de trap naar het lager gelegen waterniveau naar de Oude Rijn en de beelden.

In de tuin treft u niet alledaagse vaste planten, veelal met een aarvormige bloeiwijze met in het bijzonder siergrassen. Ook staan er in de verschillende plantvakken planten met donkerkleurige blad/bloeiwijzen en kruidachtigen met witgrijze tinten.

In de verkoopruimte treft u hiervan stekken maar ook andere soorten die veelal niet in de grote tuincentra worden aangeboden.


Een gastvrije gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee in het atelier te genieten van het zicht op de tuin en over de Oude Rijn. Langs  de Oude Rijn loopt de ANWB fietsroute “Reeuwijkse Plassen en Oude Rijn’, met recht achter de tuin knooppunt 1396.

Bij tuin/kwekerij ‘Wuivende Aren’ bent u van harte welkom op woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur vanaf 1 april. Maar komt u er langs en het bord staat buiten, dan bent u ook welkom. Dan ben ik in de tuin bezig.

Uiteraard kunt u ook een afspraak maken, neem dan even contact op via de mail of telefoon. In overleg kunnen we een leuk arrangement samenstellen voor uw tuinclub.

WELKOM BORDGraag houd ik u op de hoogte van de activiteiten van tuin    'Wuivende Aren'. Voor het aanmelden van de nieuwsbrief, HIER KLIKKEN te klikken en uw naam en e-mail adres in vullen. Er is ook ruimte om een berichtje achter te laten.

 

 

FOTO'S

 
 
WELKOM · BEELDHOUWEN · NIEUWS · CONTACT